Home » Meer op internet » Kranten bezorgen. 

Kranten bezorgen. 

Om half vier gaat de wekker. Nog een keer snooze en dan uit bed. Koffie zetten en plens water in het gezicht, nog beker Brinta en om kwart over vier op de fiets richting het mannenkoor.


Aangekomen bij het depot ligt de stapel kranten al te wachten. Even natellen en verdelen over de fietstassen en de krat voorop de fiets, twintig minuutjes later ben ik op weg naar de eerste brievenbus op het lijstje.

Een abonnee van TC Tubantia, daarna een Trouw lezer en daarna een lezer van de Telegraaf. Het komende uur gaan er verscheidene kranten door mijn handen, allemaal volgens het lijstje. Op zich makkelijk werk en met mooi weer goed te doen. Op het eind heb ik nog 1 krant over, die mag ik thuis zelf lezen onder het genot van een kopje cappuccino, nadat ik even lekker geb gedoucht.

Zo gaat het van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag is het iets meer werk, want dan hebben de meeste kranten een bijlage en is het iets meer werk. Elke dag begint zo met een work-out van plusminus anderhalf uur.

Aan het einde van de vier weken wordt er ongeveer €250 op mijn bankrekening gestort.

Leuk verdient, toch?

Meer info via www.twente-koerier.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *