Home » beschrijving van de gebruikte software

Verwerking binnenkomende facturen

Voor de verwerking van de inkomende facturen maken wij gebruik van de software van Storecove en GO2UBL. Door gebruik te maken van deze aanbieders maken wij het onze klanten erg makkelijk. 

Storecove kan namelijk facturen ophalen uit nagenoeg elk klantportaal, van bol.com tot mijnKPN en vervolgens doorsturen naar SnelStart of e-boekhouden.

GO2UBL is een dienstverlener die leesbare facturen kan omzetten naar het UBL-formaat. Het UBL-formaat kan worden ingelezen in SnelStart of e-boekhouden, zodat wij deze informatie kunnen verwerken en correct ordenen. Voor het digitaliseren van kassabonnen kun je gebruik maken van de “samenop app” van SnelStart. Je kunt eenvoudig een foto maken van de kassabon waardoor ook deze voor jou en ons beschikbaar is.

Verwerking bankafschriften

SnelStart heeft koppelingen met diverse banken waardoor je hier ook weinig werk mee zult hebben. Bankier je zakelijk bij de KNAB-bank, de ABN-Amro of de Rabobank, dan kan er een koppeling worden gelegd waardoor je geen bankafschriften meer hoeft te downloaden en dat deze dagelijks automatisch worden bijgewerkt in de administratie.

uw boekhouding inzichtelijk

SnelStart is de basis van onze bedrijfsvoering, wij verwerken alle administratie al dan niet via geautomatiseerde koppelingen in SnelStart, zodat wij op tijd de verplichte aangiftes kunnen indienen voor u.

Daarnaast is SnelStart bedoelt om je inzicht te geven in financiële positie van jouw bedrijf. Wij geven jou als klant toegang tot een website waar je in heldere overzichten kunt zien hoe jouw bedrijf er voor staat. Ook kun je zien welke facturen je nog moet betalen en welke klanten nog moeten betalen. Hier kun je ook eenvoudig verkoopfacturen aanmaken en versturen. De functionaliteiten van de website zijn ook beschikbaar op jouw smartphone en tablet via een gratis te gebruiken App. Deze functionaliteiten worden gaandeweg steeds meer uitgebreid.

Naast SnelStart gebruiken wij ook e-boekhouden voor onze klanten. Als u zelf uw boekhouding al in e-boekhouden bijhoudt hoeft u dus van ons niet over te stappen.

uitgebreide rapportages

Heb je niet voldoende aan de kengetallen die SnelStart of e-boekhouden ter beschikking stelt, dan kunnen wij tegen een meerprijs ook uitgebreidere rapportages van Visionplanner beschikbaar stellen.

payroll en HRM

Ook voor jouw personeelsadministratie bent je bij ons aan het goede adres. Sinds 2017 zijn wij onderdeel van “Het Masters netwerk” hierdoor kunnen wij jou nog beter van dienst zijn op het gebied van salaris en personeelsadministratie. Wij maken hierbij gebruik van NMBRS software, waardoor we samen met jou veel opties hebben om af te stemmen wie welke werkzaamheden voor zijn rekening neemt.

Het Masters netwerk is een landelijk werkend netwerk van administratie- en accountantskantoren, salarisbureaus en HR adviseurs. Onze HR & payroll specialisten noemen wij Masters.

Door samen te werken op vele terreinen bieden wij jou het beste van twee werelden. Alle voordelen van een kleine dienstverlener, flexibiliteit, inlevingsvermogen en betrokkenheid én de voordelen van een grote organisatie, continuïteit, kwaliteitsborging en betaalbaarheid.

Neemt u gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.