Home » Over ons

Willy Strokap

Mijn naam is Willy Strokap, ik woon in Rijssen en ben gecertificeerd budgetcoach en schuldhulpverlener

In 2015 hebben wij het PGB-advies van Eertink Zorgadvies overgenomen en help ik cliënten met hun vragen omtrent het persoonsgebonden budget (PGB). Dit vindt ik zo leuk dat ik ben gaan kijken op welke andere manieren ik mensen kan helpen.

Aangezien mensen met een PGB meestal familie of vrienden achter zich hebben staan die hun geldzaken beheren, dacht ik dat ik hierin zou kunnen helpen. Met als gevolg dat ik in september 2016 de opleiding Budgetcoach en Schuldhulpverlener ben gaan volgen.

In de afgelopen periode heb ik veel ervaring opgedaan tijdens mijn werkzaamheden bij project “Vroeg eropaf” als schuldhulpverlener voor SEZO in Amsterdam, tevens ben ik als vrijwilliger werkzaam voor vluchtelingenwerk om ook daar te ondersteunen bij het integreren en ook contacten leggen met diverse instanties. En nu sta ik te popelen om u te helpen uw doel te bereiken.

QVoor vragen omtrent PGB, Budgetcoaching en Schuldhulpverlening ben ik uw contactpersoon.

Mijn naam is Hans Strokap, ik woon in Rijssen en ben getrouwd met Willy. Samen zijn wij ieder verantwoordelijk voor ons eigen werkterrein, waarbij ik mij vooral op het administratieve en bedrijfsmatige deel richt.

Vanaf 1999 ben ik werkzaam in verschillende functies van de financiele administratie. Dat varieert van medewerker Outsourcing bij een big-four accountantskantoor en medewerker bouwhouding bij een detailhandelgroep, tot aan Controller bij een uitgever ondersteunende organisatie. Daarnaast heb ik mij ook veel bezig gehouden met IT-gerelateerde werkzaamheden.

In deze verschillende functies heb ik veel ervaring en kennis opgedaan die ik voor uw bedrijf kan aanwenden. Zou kunt u mij benaderen om uw administratie bij te werken, of als ondersteuning bij de implementatie van een nieuw softwarepakket. Daarnaast heeft Microsoft Office, waaronder met name Excel ook weinig geheimen voor mij, waardoor ik u ook op dat gebied van dienst kan zijn.

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek, bij u of bij ons.