Home » Over ons

Mijn naam is Hans Strokap, ik woon in Rijssen sinds 2012 ben ik eigenaar van LEEV raadgevers. Wat begonnen is als een administratiekantoor voor ZZP-ers is uitgegroeid tot een dienstverlener voor ZZP, MKB maar ook particulieren op het gebied van bedrijfsadministratie, salarisadministratie maar ook belastingaangiften.

Vanaf 1999 ben ik werkzaam in verschillende functies van de financiele administratie. Dat varieert van medewerker Outsourcing bij een big-four accountantskantoor en medewerker bouwhouding bij een detailhandelgroep, tot aan Controller bij een uitgever ondersteunende organisatie. Daarnaast heb ik mij ook veel bezig gehouden met IT-gerelateerde werkzaamheden.

In deze verschillende functies heb ik veel ervaring en kennis opgedaan die ik voor uw bedrijf kan aanwenden. Zou kunt u mij benaderen om uw administratie bij te werken. Maar ik kan u ook helpen als ondersteuning bij de implementatie van een nieuw softwarepakket. Daarnaast heeft Microsoft Office ook weinig geheimen voor mij. Ik kan u ook op dat gebied van dienst zijn.

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek, bij u of bij ons.