Home » Team ReJoyce

Over Team ReJoyce

Stroopwafels bestellen voor Hersentumorfonds? Klik hier (pagina opent in nieuw tabblad)

Op dit moment krijgen op iedere dag dat de Nederlandse ziekenhuizen open zijn gemiddeld 4 mensen te horen dat ze mee moeten doen aan zo’n race. Een race die ze menselijkerwijs gesproken niet kunnen winnen, omdat er nog veel te weinig kennis is over hersentumoren.

Joyce Strokap heeft dit in 2005 ook te horen gekregen. Ze is dan 34 jaar en verlangt er naar om samen met Jan Willem hun kinderen te zien opgroeien en wie weet ooit haar kleinkinderen nog op schoot te kunnen nemen. Joyce is op 10 januari 2015 overleden.

De tumor die na onderzoek geconstateerd wordt is een streep door de rekening. Met een overlevingskans van 0,3% ziet de toekomst er heel anders uit. Op dit moment is er nog te weinig kennis is over hersentumoren er is wel steeds meer kennis over andere kankervarianten, maar voor hersentumoren is relatief gezien weinig aandacht.

Vandaar dat stichting Hersentumorfonds is opgericht. Een stichting die zich richt op fondswerving om meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken. Voor het komende jaar zal Team ReJoyce d.v. deelnemen aan Ventoux3. Ze zullen daar 3 of meer keer de Mont Ventoux op fietsen.

Hans Strokap van LEEV raadgevers is al vanaf de start, samen met zijn broer Jan Willem, deelnemer aan Team ReJoyce. LEEV raadgevers ondersteund Team ReJoyce facilitair.

Wilt u doneren? ga dan naar: https://www.ventoux3.org/hans-strokap

Heeft u een bedrijf en wilt u op de teamkleding van ons vermeld worden met het bedrijfslogo? Neem dan contact met ons op, dit kan via het contactformulier op de contactpagina

Kijk ook op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/teamrejoyce/

Nog

-203dagen -19uren -2minuten -14seconden
tot aan Ventoux3

Strava club activiteiten

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€1.500Raised €580 towards the €1.500 target.€580Raised €580 towards the €1.500 target.39%

Shirt sponsoring


nieuwsbrief ontvangengeen nieuwsbrief ontvangen