Home » Team ReJoyce

Over Team ReJoyce

Op dit moment krijgen op iedere dag gemiddeld 4 mensen te horen dat ze mee moeten doen aan zo’n race. Een race die ze menselijkerwijs gesproken niet kunnen winnen, omdat er nog veel te weinig kennis is over hersentumoren.

Joyce Strokap heeft dit in 2005 ook te horen gekregen. Ze is dan 34 jaar en verlangt er naar om samen met Jan Willem hun kinderen te zien opgroeien en wie weet ooit haar kleinkinderen nog op schoot te kunnen nemen. Joyce is op 10 januari 2015 overleden.

De tumor die na onderzoek geconstateerd wordt is een streep door de rekening. Met een overlevingskans van 0,3% ziet de toekomst er heel anders uit. Op dit moment is er nog te weinig kennis is over hersentumoren er is wel steeds meer kennis over andere kankervarianten, maar voor hersentumoren is relatief gezien weinig aandacht.

Vandaar dat stichting Hersentumorfonds is opgericht. Een stichting die zich richt op fondswerving om meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken. Voor het komende jaar zal Team ReJoyce d.v. deelnemen aan Ventoux3. Ze zullen daar 3 of meer keer de Mont Ventoux op fietsen.

Omdat we geen goederen kunnen verkopen op lommerdmarkten zijn we op zoek gegaan naar alternatieven om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersentumoren. Eén van de initiatieven is de “Virtuele Ventoux3” u kunt hieraan deelnemen vanuit uw eigen woonplaats. Inschrijven kan via inschrijven.nl tegen betaling van € 10,00 hiervoor krijgt u een mooie herinneringsmedaille en van dit bedrag gaat tenminste € 5,00 naar Ventoux3.

Wilt u doneren? ga dan naar: https://www.ventoux3.org/team-rejoyce-2

Heeft u een bedrijf en wilt u op de teamkleding van ons vermeld worden met het bedrijfslogo? Neem dan contact met ons op, dit kan via het contactformulier op de contactpagina

Kijk ook op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/teamrejoyce/

Nog

-692dagen -9uren -50minuten -45seconden
tot aan Ventoux3

Strava club activiteiten

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€5.000Raised €600 towards the €5.000 target.€600Raised €600 towards the €5.000 target.12%

Shirt sponsoring


nieuwsbrief ontvangengeen nieuwsbrief ontvangen